Tuesday, July 21, 2009

Rushing

Entry ni patutnya dah lama masuk, tp x sempat nak update, banyak benor benda tertunggak. Ni kire rushing la juga, nak sediakan makan malam , balik keje sampai umah dalam 6.00 lebih, pas tu dok pikir aper nak masak, Dalam 7.30 mlm hubby blk ngan anak2 pula, lambat coz my Abg Harith (anak aku no1 punya panggilan manja) ada kelas fardhu ain sampai jam 6.00 petang, pas tu abahnya kasi main kejap, baru la balik umah, ..........lupa la pula, anak2 aku sekolah dekat ngan rumah opahnya a.k.a my MIL la, saper lagi, sebab aku keja balik lambat and rumah MIL kat belakang sekolah aker, senangkan.......hahahhahaa
Maka ari tu aku masak la Tomyam campur, Telur dadar and sayur kacang buncis goreng dengan sotong kunyit, masakkan yg paling cepatleh buat ni la, layan jer lahhhh

2 comments:

Madam Lilly said...

testing jer

linahilmin said...

ha dah boleh....! kena tuan rumah rasmi dulu agaknya, baru org lain leh komen!