Monday, October 19, 2009

CERITA TAK BERGAMBAR

Ni nak citer skit la, last week hari khamis aku dah rasa nak sedap badan, ader rasa seram sejuk jer badan ni, masa ni masih kat tpt keje, pas tu, aku blk umah, confirm la demam, hari panas terik aku sejuk menggigil.....penat wei, nak nafas pun rasa semacam, alihnya hari Jumaat aku MC.....huhuhu.

Bukan aper , dah lama tak update blog ni, bukan tak memasak, tapi tak nyempat ambil gambar, masak pun simple jer, sejak-sejak lepas puasa ni. Almaklumlah, perut terasa sempit lagi kot. Maybe lepas ni ader la blk mood nak update....ok sumer, kalau tak kat umah sini kat umah lagi satu yer. http://madamlilly.blogspot.com/


Selamat bekerja buat semua....para ibu, surirumah semua, selamat menjalankan tugas seharian.....daaa

3 comments:

linahilmin said...

keje, keje jugak... kesihatan kena jaga tau!
m
makan supplement, vitamins everyday utk bg cergas badan, lilly ni dah lah busy memanjang!
take care ya!

Madam Lilly said...

Thanks Ina, Mmh busy memanjang, tambah lak keje kat sini, u know la kan, stress giler 2 minggu ni, tu yg sampai sakit2 sumer...supplement insyaallah, this weekend pi cari la, sampai ak da masa la nak uruskan diri

Madam Lilly said...

Thanks Ina, Mmh busy memanjang, tambah lak keje kat sini, u know la kan, stress giler 2 minggu ni, tu yg sampai sakit2 sumer...supplement insyaallah, this weekend pi cari la, sampai ak da masa la nak uruskan diri