Tuesday, September 1, 2009

Menu Berbuka beberapa Hari yg Lalu

Ni menu yg tersedia& terbeli dipasar ramadan....(angin malas melanda...tp nak update juga) Menu berbuka beberapa hari lepas....layan jer lah yer

Ikan Masak Madu


Ikan Pari Asam Pedas

Ayam Golek....yg ni my hubby buat bersama rakan2nya...special ski, hari tu tak payah masak & beli dah


Ikan siakap goreng berlado



Bendi Goreng



Ikan Kembung kukusa Air Asam
Nanti2 saya upload lagi yer, sibuk skit,hari ahad lepas ader la masak Sup tulang, tapi tak ambil gambar, coz berbuka kat Sg Petani, ader keje skit kat sana, hari Isnin lak anak teruna minta buat nasi lemak, pun der ambil gambar, terlupa, dah nak abih sgt baru teringat.....lain kali ajer lah ....

3 comments:

linahilmin said...

aduhaiiii.... leleh2 airliur tengok ikan kukus air assam tu! esok nak wat lah!!!!

LLC said...

Hello! Do you want to download movie, game or beautiful girls pls visit

http://llc-movies.blogspot.com
http://sexylady-asian.blogspot.com
http://llc-freegame.blogspot.com
http://over18movie.blogspot.com
Thanks!!!

ana itu saya said...

salam lilly..apa kbar..smoga lilly sihat2 selalu..dah buat bskut raya ke tu..